0Kundvagn
Hej GästFör bättre upplevelse logga in
Logga in

Jämför med liknande föremål

Återställ
Ett paket Millers Forge Pet Nail Clipper för din hund eller katt visas. Klipparna har röda handtag och ett skärblad i metall. Förpackningen framhäver funktioner som en säkerhetsstoppstång och värmebehandlat stål, och nämner en livstidsgaranti.
Ett paket som innehåller ett par mini nagelklippare, märkt "KLOSAX MINI" tillverkad av Dogman. Klipporna, idealiska för att hålla Petzi kattens klor trimmade, har ljusa handtag och visas på en svart och vit ryggtavla med vågiga linjer och en rubrik där det står "Hundman.
En cylindrisk honingstav med ett vitt och grått ergonomiskt handtag, med ett hål i änden för upphängning. Staven avsmalnar till en rundad ände och används för att slipa knivar, vilket säkerställer att dina verktyg är lika exakta som Petzis hantverk.
Ett paket Dogman Klotång Allround nagelklippare visas. Klipparna har gråa handtag och är fästa på ett stödkort med ett vågmönster. Text på förpackningen innehåller produktbeskrivningen på olika språk, vilket gör den lämplig för både katt- och hundägare.
Betyg
n/a
n/a
n/a
n/a
Pris
189 kr
89.9 kr
99.9 kr
99.9 kr
Färg
Storlek
M
XS
-
S
Varumärke
Millers
Kennel Equip Care
Kennel Equip Care
Kennel Equip Care

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Övrigt Klotång Millers Röd M”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din kundvagn
    999.00 kr till gratis fri frakt
    999 kr
    Fri frakt
    Din varukorg är tomGå till butiken